Contact us

Hi ! this is the map to our place.


Our Address :-

Sri Acappella Service Apt.,
MR2-03-03,
No.1 Jln Lompat Tinggi 13/33,
Sec. 13,
40100 Shah Alam
Selangor.
 
Email : suriyati.s@gmail.com
Phone : 012-2733104 (mobile)
         03-55122635 (home)
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

How to order :-

Send me an email with below details :-

  • Name
  • Contact no.
  • Order’s type & Qty
  • Special inquiry (if any)
  • Required date

OR  fill & submit below ” Order Form”

ORDER FORM

When to Orders?

  • Order to be made at least 3 business day in advance before 8pm.
  • Confirmation is based on a first-come-first serve basis
  • Cancellation of orders will be entertained only if communicated at least 3 days before delivery or Otherwise a penalty of 50% of the bill will be charged.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Terms & Condition :-

  1. For order worth RM100 & above, 50% of deposit is needed upon confirmation & should be paid a week before the actual delivery date. Balance of payment can be done via delivery  OR  bank in to account.
  2. Delivery charges will be imposed & based on weight & destination.
  3. Delivery availability : Moday-Fri (after 7pm) ;  Weekend (From 8am).
  4. All deposits are non-refundable.
  5. All prices quoted are based on Malaysia Currency (RM).
  6. Payment can be made through below account no.
  • 162106137868 – (MAYBANK) : Suriyati binti Supono

OR

  • 12051319012520 – (CIMB) : Zulkifli bin Sharudin

Cancellation or Amendments
No cancellation or amendments are allowed 1 day before delivery date.

Advertisements

8 responses

1 10 2011
Ros

Hai,
Interested…
Can send your add n price like above…
TQ

3 06 2011
BV

hi,

I’m interested in your kek lapis as a door gift for my wedding dinner.
Can we order for testing first before ordering it for the function?

Tq

5 06 2011
Suri @ CS

yes….u’re are most welcome and thank u for ur interest. We have variety selections of layered cakes and kindly let us which is ur favor.

19 03 2011
Aisyah

Salam.

Saya ingin bertanya utk door gift aqiqah sebanyak 100 unit. Berapa lama masa yg awak perlukan utk terima tempahan? Ini kerana saya belum tentu tarikh akan pulang ke Malaysia. Dan adakah sebarang kos dikenakan utk penghantaran ke USJ 19?

Thanks

Aisyah

20 03 2011
Suri @ CS

Salam Aisyah.
First of all thanks for visiting my blog.
Pasal DG tu, bleh bg tau nak yg mana satu x ?
Kalau DG kek lapis with deco + packaging perlu 2minggu
in advance.
And pasal del. chg tu mmg ada.

5 01 2011
Nurul GroupVoucher

ingin dapatkan pelanggan baru, iklan dan promosi perniagaan kek anda dengan kami…
isi form di facebook kami untuk keterangan lanjut….

Malaysian Group Buying
http://on.fb.me/e7udGT

kelebihan menjadi sebahagian dari kami:
GroupVoucher untuk perniagaan anda?

Berniaga secara pukal!
GroupVoucher berunding dengan anda untuk menetapkan jumlah pelanggan minimum
yang diperlukan untuk sesuatu produk atau perkhidmatan sebelum diniagakan.

Tiada Kos pengiklanan
Anda hanya perlu membuat promosi perniagaan di laman web GV sahaja, tiada flyers, iklan di akbar, dan bina dengan kos yang tinggi

Viral Marketing
Tidak perlu mengeluarkan kos pengiklanan kerana Group Sosial akan pamerkan perniagaan anda dan
penguna yang berminat akan sebarkan kepada semua teman sosialnya

Pelanggan baru untuk anda
Penguna daripada kami berkongsi tawaran atau promosi anda dengan semua orang yang mereka kenal melalui Facebook, Twitter, dan media sosial yang lain. Cara ini akan terus menarik pelanggan baru setiap tawaran dan promosi anda

12 03 2010
kzie

Salaam Sue & Zul… Nice..very..very…nice & Congratulations…Sue&Zul..Mmg tak sangka dulu tu nak jumpa kat SACC Mall..thanks for recognizing & sekarang ni jumpa blog kz… Very impressed with what you are doing too… keep it up. I am setting a blog with a friend too for selling some stuffs..but susahnya..saya diSaudi and she’s in PJ..ha..ha… Gonna link your blog ya… Keep in touch..

12 03 2010
Suri @ CS

W’kumsalam….
K.Zie, ni lah part time hobby yg jd side biz. Sue skrg tak kerja, so kalau ada order dr kwn2 baru lah buat. Tp sekrg alhamdullilah ada juga cust. yg jumpa blog ni bila surf & terus order utk rasa. Anyway congrats to you too… Thanks sb link the blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s