Pink & White Engagement Cake

14 02 2010

Salam…sorry for a long silence…been bz with my experiment huh! Well, manyak mau story ooo..tp sblm tur, Happy Chinese New Yr to all who celebrate…wishing u to have a very2 prosperity life journey all this year. Tp CS py post kali ni x de kene mengena langsung ngan CNY..hihihi…

Back to the story title..kek lapis sisik ikan ni dipesan oleh regular customer CS for his brother’s engagement on feb 14th, nak kek lapis with new special design…So CS watkan English-laces n roses garden with strawberry flavour fondant (self-made), semoga selamat hingga ke jinjang pelamin. TQ so much! Kek ni ader terselit kisah tragis sket…kah!kah!kah!…siap aje make-up, tetibe jer baju x muat…arrghhh! (Actually bli PVC box nie dh lama, after order confirm-12″ x 12″), tp biler nk masuk jer x leh…besar gedabak!Nk nangis pun ader, time consuming beb! Mulalah CS nampak kek ni cam org kenit dipakaikan gaun pengantin saiz XXXXL….Tensionnyer!Nak cari box tu satu hal, kene plak kedai area Shah Alam ni mesti tutup py nk celebrate CNY…nasib baik JJ sec9 still open, alhamdulillah….gedebak gedebuk, lastly delivered safely to Puchong 6.30pm….

– Kek dah siap nk ke destinasinyer……last touch -up, before tinggalkan CS, amek gambar wat kenang-kenangan dulu…ahakkkss

-Sebelum packing…a garden of roses for bride to-be…

– Kek lapis with English-lace topping….I do really enjoy decorating this cake!

– Another additional gift…cupcakes!

– Hearty Blanket Cuppies with Strawberry fondant flavor.

– A set of Cuppies for these couple! Congratulation….

Advertisements

Actions

Information

One response

27 02 2010
che con

Very2 nice deco & Thanks for add gift..
Timakaceh daun keladi yerk… 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s