Magic Sponge

28 01 2010

Nak ikutkan mmg lari dr topic kali nih, but the only thing in my mind is wanna to share to all of u out there, especially for moms and those who loves to do cleaning! Begini cerite nyer, satu hr tur kite sefamily g jln2 kt MidValley n hubby said,” Kalau ibu nk  msk Jusco ngan bdk2, abah nk masuk ACE jap! nk bli DIY tools sket”.., tp tanpa pjg citer, CS ckp, “x nak lah, teringin plak ibu nk tgk2 hardware kt situ”..(cz nmpak kemas, x mcm kedai2 hardware lain)…Jelajah py jelajah, CS jumper satu mende nih, sepatah haram CS x phm tulisannya, yg CS tau penah nampak mende ni kt dlm blog someone fr Japan, utk cleaning anymaterials – glasses, melamineware n porcelains.

– Ni lah dier rupe magic sponge tur, cekenit jer, kt dlm tu ade 4 pcs…

– Tarra!!! Bleh lihat sendiri keberkesanannya huh! Cam beli baru….betul2 magic…(dtg penyakit ‘jakun’ CS jap….abis smua cwn kt umah CS calit ngan sponge ni…wakaka) smpai anak CS pelik tgk maknyer tekun tul kt dapur hr tu…

– Jd slalulah berfikiran out the box…hi..hi..hi..x der problem kt dunia ni yg x leh solve tau! –

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s