Study Smart

19 01 2010

Orang kata, “kalau dh suka x leh nk buat aper”….bg CS ader betulnyer jugak kata2 tur. Nk kata CS ni mmg ‘zero’ ilmu dlm fondant  tp cz minat n teringiiin sgt nk wat homemade – how?? CS byk study mende2 ni smua dlm buku n internet. Nk amek course? Fuhh…mahal gak, kalau berkemampuan x salah…tp CS rs x smua org yg p course bleh implement – Insyaallah, satu hr sok ader rezeki CS attend.

Salah satu cara CS, invest sket beli buku2  (ujung minggu jer melepak kt MPH ngan my ATM bergerak  n my 2 kids) and bykn research dlm internet. Ilmu tu penting! Nie lar antara collection kesayangan CS cz dr buku2 ni lah CS start baca, study, practise n trus jatuh cinta…ahaksss!  Pas tur br ler bli tools, try n error (so far dh jd salah satu toys n gadget kesygan CS)…Alhamdulillah, practices by practices goes on and hasilnyer..jeng!jeng!jeng! – maner ader mende free kt dunia nih, susah2 dulu, br tau aper sebab akibatnyer kannnn? Well, sampai tahap ni CS still lg study – nk try wat figurine comel2 plak..And, pd sapa2 yg berminat nk mempelajari smua bende2 nih especially moms at home, pls do so, learn fr basic dan yg penting tips ni bleh membantu anda berjimat….Good Luck!

– ni lar antara ‘tools’ yg digunakn, include anak CS py ‘clay forming cutter’ yg dh kene cilok dek maknyer…(abis lar CS kalau nmpak toys dier dlm blog nih)

– fondant food colorings collection – stlh survey bbp bakery all over Selangor.

– Ni ler keje budak ni time CS kt ‘lab’…

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s